TJÄNSTER

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING MED HEMBESÖK

När ni behöver hjälp att utveckla er trädgård men inte har behov av skisser och ritningar, kan ni anlita Lilla Wextverk för konsultation på plats i er trädgård. Vanligtvis börjar samarbetet med ett hembesök. Därefter kommer vi överens om hur vi går vidare.


Jag kommer hem till er och vi går tillsammans igenom er trädgård och era frågeställningar oavsett om ni behöver hjälp med en enskild rabatt, ett hörn eller hela trädgården. Ni skriver själva anteckningar om det vi pratar om och går igenom.


Förbered gärna besöket med en aktuell tomtkarta som ni kan få från lantmäteriet i skala 1:100 eller 1:200. Innan vårt möte får ni gärna mejla över tomtkartan samt lite tankar/bilder kring er trädgård - vad ni gillar och vad ni inte gillar.


I slutet av hembesöket diskuterar vi sedan om ni vill ha mer hjälp och med vad. Om ni kommer fram till att ni vill anlita mig för fler uppdrag sitter vi ner och gör upp en preliminär plan för detta.


Hembesöket tar ca 1,5 timme och kostar 975kr


Resor inom 3 mil från Ludvika ingår i priset. För längre sträckor tillkommer 35kr/mil


Boka hembesök ->


Om ni önskar gå vidare med ritningar dras kostnaden för hembesöket av från rittjänstens totala pris.


TRÄDGÅRDSRITNINGAR

Vanligtvis påbörjas ett samarbete med ett hembesök. Därefter kommer vi överens om hur ni vill gå vidare och vi lägger tillsammans upp en preliminär plan med omfattning och upplägg. Efter mötet får ni en bekräftelse på vår överenskommelse via mejl och jag påbörjar arbetet med ritningarna.


Ritningarna är digitala och skickas via mejl och kompletteras med vanlig post om så önskas.


Förslag på trädgårdsritningar som kombineras efter era behov:


FUNKTIONSPLAN

En ritning som visar vilka funktioner som ska rymmas i er trädgård. Funktionerna kan också fungera som rum i trädgården. Jag utgår från era idéer, nuvarande funktioner och byggstenar för att sedan göra en ny ritning över er trädgård.


De idéer som diskuterats vid hembesöket tas med i ritningen. Utöver det ingår inga växt- eller materiallistor. Utan ni väljer själva vad ni vill fylla er trädgård med. Skissen är skalenlig och ritad i plan.

Pris från 5200 kr


ILLUSTRATIONSPLAN

En färgglad ritning som är något mer detaljerad än funktionsplanen. Även denna ritning är ritad skalenligt i plan och här ingår en växtlista över de växter som är inritade till de olika rabatterna.

Pris från 9100 kr


PLANTERINGSPLAN

Det här är en skalenlig ritning som visar detaljer i trädgården såsom antal växter och förslag på vilka material som kan användas. Separat växt- och materiallista medföljer.

Debiteras per timma á 650 kr