KURSER

Inspirerande trädgårdskurser

Alla behöver vi inspiration ibland om så bara för att få förnyad energi att göra det vi tycker är roligt. Att tillsammans med andra lära sig nytt, diskutera och planera är så oerhört roligt och inspirerande. Vi kan alla lära av varandra!

 

På Lilla Wextverk kan du gå kortare kurser inom trädgårdsområdet. Allt från praktiska kurser till planering och design. Om ni är några stycken som vill gå en av kurserna men vid ett annat tillfälle så går det bra att höra av sig direkt till mig.

 

Ge bort en kurs i present!

Är du intresserad av att ge bort en av mina kurser i present så anmäler du deltagaren precis som vanligt på länken. I meddelandet skriver du att det är en present och att du ska betala så skickar jag faktura tillsammans med kurspresentation på den e-post du anger.

 

 

Kursledare

Det är jag, Soveig Åkerhielm, som håller i kurserna. Jag är utbildad landskapsingenjör vid Sveriges Lantbruksuniversitet och har arbetat inom offentlig förvaltning där jag jobbat med både projektering, skötsel och planering av kommunens utsmyckning t.ex sommarblommor. Jag har även varit kursledare på Medborgarskolan där jag hållit kurser i trädgårdsdesign.

 

Öppettider: Tisdag-fredag 12-18

Lördag 10-16

Sista torsdagen i månaden 12-19.

© 2017 Lilla Wextverk i Norrvik

e-post: info@wextverk.se

mobil: 0240-844 44