TRÄDGÅRDSHANDEL

Trädgårdshandeln Lilla Wextverk

Titta förbi i trädgårdshandeln Lilla Wextverk. Här bjuder jag på en rofylld miljö, engagemang & kunskap.

 

Förhoppningen är att du hos mig hittar det där lilla extra och speciella. Och att du upplever att du får god service. Det jag säljer i butiken är det jagi själva gillar och jag köper bara in ett begränsat antal.

 

Förutom växter säljer jag inredningsdetaljer och presentartiklar t.ex lyktor, krukor, ljus och dekorationsmaterial för alla som själva vill vara kreativa och binda kransar mm.

 

I uteavdelnineng som är öppen mellan mitten av mars till slutet av oktober hittar du säsongsväxter, perenner och ett litet urval av buskar och träd.

 

Säsongsväxter

Med säsongsväxter menas de växter som skiftar med säsongen tex vårväxter såsom lökar och penséer, sommarblommor och höstväxter tex ljung. Utbudet skiftar stort mellan säsong och tillgång.

 

Perenner

Mitt fokus ligger på perenner och jag tar in ca 150 olika sorter men även de kan skifta över säsong då det komemr flera leveranser under vår, sommaren och höst. Är det någon perenn du saknar i sortimentet, så säg till så ser jag över om det är möjligt att ta hem.

Buskar & träd

Jag tar hem ett väldigt begränsat utbud av buskar och träd till trädgårdshandeln. Men precis som med mitt perennasortiment så tar jag hem även buskar och träd på beställning. Så säg till om det är något speciellt du söker. Jag försöker alltid fixa det våra kunder önskar i växtväg!

Vill du göra en föfrågan på en växt kontakta mig här

 

Trädgårdstillbehör

Det finns även ett begränsat urval av trädgårdstillbehör. Det innebär att jag tar hem ett sortiment av fröer från Impecta, lite trädgårdsredskap, jord förstås och lite olika gödselmedel mm.

 

Inredning & presentartiklar

Ett urval presentartiklar och inredningsdetaljer hittar du i butiken och utbudet varierar över säsong. Här finner du det speciellt utvalda.

 

Välkommen!

TRÄDGÅRDSHANDELNS ÖPPETTIDER:

 

ÖPPNAR MARS/APRIL 2018

ONSDAG-FREDAG 12-18

LÖRDAG 10-15

 

SISTA TORSDAGEN VARJE MÅNAD ÄR DET ÖPPET TILL 19.00

 

Öppettider: Onsdag-fredag 12-18

Lördag 10-15

Sista torsdagen i månaden 12-19.

© 2017 Lilla Wextverk i Norrvik

e-post: info@wextverk.se

Telefonl: 0240-844 44