SORTIMENT

Lilla Wextverk

Titta förbi i trädgårdshandeln Lilla Wextverk. Här bjuder jag på en spännande industriell  miljö i en gammal kraftcentral, engagemang & kunskap.


Förhoppningen är att du hos mig hittar det där lilla extra och speciella. Och att du upplever att du får god service. Det jag säljer i butiken är det jag själva gillar och jag köper bara in ett begränsat antal.


Förutom växter säljer jag inredningsdetaljer, presentartiklar & vintage.


I  uteavdelnineng  hittar du utplanteringsväxter, perenner och ett  urval av buskar och träd.


Utplanteringsväxter

Med utplanteringsväxter menas de växter som skiftar med säsongen tex vårväxter såsom lökar och penséer, sommarblommor och höstväxter tex ljung. Utbudet skiftar stort mellan säsong och tillgång.


Perenner

Mitt fokus ligger på perenner och jag tar in ca 150 olika sorter men även de kan skifta över säsong då det kommer flera leveranser under vår, sommaren och höst. Är det någon perenn du saknar i sortimentet, så säg till så ser jag över om det är möjligt att ta hem.

Buskar & träd

Jag tar hem ett väldigt begränsat utbud av  buskar och träd till trädgårdshandeln. Men precis som med mitt perennasortiment så tar jag hem även buskar och träd på beställning. Så säg till om det är något speciellt du söker. Jag försöker alltid fixa det våra kunder önskar i växtväg!

Vill du göra en föfrågan på en växt kontakta mig här


Trädgårdstillbehör

Det finns även ett begränsat urval av trädgårdstillbehör. Det innebär att jag tar hem ett sortiment av fröer från Impecta, lite trädgårdsredskap, jord förstås och  lite olika gödselmedel mm.


Inredning & presentartiklar

Ett urval  presentartiklar och  inredningsdetaljer hittar du  i butiken och utbudet varierar över säsong. Här finner du det speciellt utvalda.


Välkommen!

© 2018 Lilla Wextverk

e-post: info@wextverk.se

Telefon: 0240-844 44