Rum i trädgården

Rum i trädgården - introduktion

Idag vill många ha en trädgård som är en förlängning av det egna huset. En trädgård som fyller de behov av umgänge, lek och odling som passar just dig. Vi ser mer och mer inredning ute och vi möblerar vår trädgård och våra altaner som aldrig förr. Men det är inte alltid så lätt att få till den rätta känslan i trädgården. Kursen skapa rum i trädgården vägleder dig i din strävan efter din drömträdgård.


Under tre tillfällen går vi tillsammans igenom grundläggande idéer kring hur man på enkla sätt skapar rum i trädgården. Vi varvar teori med praktik och utgår ifrån dina frågeställningar och din egen trädgård.


Under kursen arbetar vi efter fyra steg som hjälper dig att se på din trädgårds utvecklingsmöjligheter. Idé, funktion, förutsättning och plan.


Efter kursen har du påbörjat en ritning över din egen tomt utifrån de fyra stegen som du sedan kan fortsätta att arbeta med på egen hand.


I kursavgiften ingår:

-kursmaterial

-möjlighet att ställa frågor via mejl under en månad efter avslutad kurs

-fika

-10% rabatt i butiken i anslutning till kurstillfällen


Kursen passar dig som är nybörjare likväl dig som har haft trädgård under en längre tid. Ta tillfället i akt att få inspiration innan trädgårdssäsongen kommer i gång på allvar.


Under kursen går vi igenom idén för din trädgård, trädgårdens funktion, vilka förutsättningar som finns och så avslutar vi med att börja rita och planera din trädgård.


Efter kursen kan du fortsätta utveckla dina idéer utifrån det arbetssätt i 4 steg som vi har gått igenom.


ANMÄLAN


Kurslokal:

Lilla Wextverk -  Kraftcentralen. Lekomberg Grangärdevägen 61, Ludvika

Ledare:

Solveig Åkerhielm

Start:

16 maj

Dag och tid:

Torsdagar 17.30-19.30


Kurstimmar:

6

Antal tillfällen:

3PRIS:

950 kr© 2018 Lilla Wextverk

e-post: info@wextverk.se

Telefon: 0240-844 44